Του… ΒΓΑΙΝΕΙ η Λάρνακα του Πίττα!

Του… ΒΓΑΙΝΕΙ η Λάρνακα του Πίττα!

Στα πρόσωπα του χθεσινού “διπλού” στη Λάρνακα, κατατάσσουμε και τον Γιάννη Πίττα, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος.

Είχε σημειώσει ένα πανομοιότυπο γκολ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, είχαν «αλώσει» την έδρα της Κυρίας με 1-3.

Φαίνεται να του βγαίνει η Λάρνακα, του 24χρονου διεθνούς επιθετικού, τουλάχιστον στην τρέχουσα σεζόν.

Κάνει καλούτσικη σεζόν, μέχρι στιγμής. Έχει αγωνιστεί και στα 10 ματς του πρωταθλήματος, στα 7 ήταν βασικός.

Στο διάστημα που είναι προπονητής ο Γιόχαν Βάλεμ, έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα της εθνικής ομάδας.

Αν αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο πρώην προπονητής του στον Απόλλωνα, δεν νομίζουμε ότι θα τον αφήνει στην απ’ έξω.

The post Του… ΒΓΑΙΝΕΙ η Λάρνακα του Πίττα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE