ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη το βράδυ της Κυριακής 22 Νοεμβρίου στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πτώμα εντοπίστηκε σε οικία από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε πολύ καιρό να επισκεφθεί το σπίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποκλείστικε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειες, ωστόσο ακριβή αίτια του θανάτου θα φανούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE