Τα είδη περιπτέρου που έδωσε για κρατούμενο ο 18χρονος είχαν μέσα ναρκωτικά!

Τα είδη περιπτέρου που έδωσε για κρατούμενο ο 18χρονος είχαν μέσα ναρκωτικά!

Πήγε να παραδώσει το σακούλι με τα είδη περιπτέρου ζητώντας να παραδοθεί σε κρατούμενο.

Στη σύλληψη 18χρονου κατοίκου Λεμεσού προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, ο 18χρονος είχε μεταβεί σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λεμεσό και αφού παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα νάιλον σακούλι με είδη περιπτέρου, ζήτησε όπως αυτό παραδοθεί σε 18χρονο, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, στον πιο πάνω Αστυνομικό Σταθμό.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα προϊόντα που προσκόμισε ο 18χρονος, από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ένα τσιγάρο, το οποίο περιείχε κάνναβη, καθώς και ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Ακολούθησε σωματική έρευνα στον 18χρονο, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, ως τεκμήριο, ποσότητα κάνναβης.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE