ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ανήλικος που έκλεψε μοτοσικλέτα κι έκοβε βόλτες χωρίς άδεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ανήλικος που έκλεψε μοτοσικλέτα κι έκοβε βόλτες χωρίς άδεια

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο νεαρά πρόσωπα. 

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν 16χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια, πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι η εν λόγω μοτοσικλέτα είχε κλαπεί στις 21/11/2020 από περιοχή της Γερμασόγειας. Ο 16χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE