Τραγικό τέλος για 48χρονο στην Ζάκυνθο – Δέχθηκε επίθεση από μέλισσες και πέθανε από αλλεργικό σοκ

Τραγικό τέλος για 48χρονο στην Ζάκυνθο – Δέχθηκε επίθεση από μέλισσες και πέθανε από αλλεργικό σοκ

Μια απίστευτη ιστορία με το χειρότερο δυνατό τέλος εκτυλίχτηκε στη Ζάκυνθο. Θύμα ένας 48χρονος άνδρας ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σμήνος μελισσών με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργικό σοκ.

Συγγενείς του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν πολύ γρήγορα με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, συνοδεία, μάλιστα, περιπολικού που προπορευόταν για να ανοίγει τον δρόμο.

Παρότι έφτασαν πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο, ο άτυχος 48χρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη και οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE