ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Μοίρασε 'απλόχερα' εξώδικα η Αστυνομία- Στη Λεμεσό τα περισσότερα 'κρούσματα' απειθαρχίας

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Μοίρασε 'απλόχερα' εξώδικα η Αστυνομία- Στη Λεμεσό τα περισσότερα 'κρούσματα' απειθαρχίας

Σε 51 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο. (21-22/11)

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 2.686 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 551 έλεγχοι και έγιναν σε 7 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξε 19 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 535 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 481 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 10 πολίτες.
 
Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 2 υποστατικά και 9 πολίτες για παραβίαση των μέτρων ύστερα από τη διενέργεια 599 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 414 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 1 υποστατικά και 5 πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 94 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και έγιναν 1 καταγγελία πολίτη, ενώ διενεργήθηκαν 12 από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE