ΚΥΠΡΟΣ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- «Ήθελα να πάω στην εκκλησία, ζητώ συγνώμη»

ΚΥΠΡΟΣ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- «Ήθελα να πάω στην εκκλησία, ζητώ συγνώμη»

Στις κεντρικές φυλακές του ψευδοκράτους οδηγήθηκε Ελληνοκύπριος αφού συνελήφθη από στρατιώτες των κατοχικών αρχών στις 19 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο ο νεαρός Κύπριος με τα αρχικά Α.Κ του οποίου δημοσιεύονται και φωτογραφίες συνελήφθη για είσοδο σε στρατιωτική ζώνη αφού προηγουμένως είχε περάσει στα κατεχόμενα με το αυτοκίνητό του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 53χρονος Κύπριος- Η κατηγορία που τον βάζει σε μπλεξίματα και αδειάζει τις τσέπες του

Οδηγήθηκε σε λεγόμενο «δικαστήριο» όπου και παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο ενώ παίρνοντας το λόγο ανέφερε: «Ήθελα να πάω στην εκκλησία σε περιοχή της Καρπασίας (πιθανότατα στον Άγ. Σωζόμενο που γιόρταζε στις 20 Νοεμβρίου) και έχασα το δρόμο. Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα».

Συμπλήρωσε πως σταμάτησε μόλις του έγινε σήμα από τους στρατιώτες με το ψευδοδικαστήριο να του ανακοινώνει ότι θα παραμείνει στα «μπουντρούμια του Αττίλα» για περίοδο που δεν θα ξεπερνά τις 15 μέρες, έως ότου η υπόθεση ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE