ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ ακριβά θα πληρώσει την παρανομία του περιπτεράς- Βαζει βαθιά το χέρι στη τσέπη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ ακριβά θα πληρώσει την παρανομία του περιπτεράς- Βαζει βαθιά το χέρι στη τσέπη

Πρόστιμο ύψους 12,000 ευρώ συνολικά, επιβλήθηκε το Σάββατο 21/11 σε δύο πρόσωπα, ιδιοκτήτες περιπτέρου στην επαρχία Λευκωσίας, στην κατοχή των οποίων μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών από τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λευκωσίας, γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, τα μέλη του ΟΠΕ, μαζί με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση έρευνας στην οικία, στο περίπτερο και στα δύο οχήματα, των δύο ιδιοκτητών του περιπτέρου, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να προχωρήσουν στην κατάσχεση μεγάλου αριθμού από κούτες καπνού, συνολικού βάρους 9 κιλών και 600 γραμμαρίων, άλλες 101 κούτες τσιγάρων και 4 κούτες προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αφού διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, τα δύο ύποπτα πρόσωπα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν για την παράνομη κατοχή τους. Αργότερα το απόγευμα, οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού προηγουμένως λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εξέδωσαν σε αυτούς εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 12 χιλιάδων ευρώ.

Λόγω αρμοδιότητας, τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE