ΑΚΕΛ - ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ: 'Η κυβέρνηση εδώ και 8 χρόνια κάνει πλάτες στις αυθαιρεσίες του CYPRA'

ΑΚΕΛ - ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ: 'Η κυβέρνηση εδώ και 8 χρόνια κάνει πλάτες στις αυθαιρεσίες του CYPRA'

Δήλωση Χρίστου Χριστοφίδη Επαρχιακού Γραμματέα ΑΚΕΛ Λευκωσίας Κερύνειας, σε σχέση με το σκάνδαλο του σφαγείου CYPRA. 

Το σκάνδαλο με το σφαγείο CYPRA βαραίνει την κυβέρνηση Αναστασιάδη. Η κυβέρνηση εδώ και 8 χρόνια χειρίζεται όλα τα ζητήματα σε σχέση με το σφαγείο και κάνει πλάτες στις αυθαιρεσίες που σήμερα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.

Η εφεύρεση του κυβερνητικού εκπροσώπου να προσπαθήσει να εμπλέξει και πάλι την προηγούμενη διακυβέρνηση καταντά γραφική. Δυστυχώς η διαπλοκή της κυβέρνησης Αναστασιάδη - Συναγερμού με τα μεγάλα συμφέροντα είναι τέτοια και σε τέτοιο βαθμό που έχει δημιουργήσει ένα θερμοκήπιο παραγωγής σκανδάλων.

Όλες οι παρανομίες, όλες οι αυθαιρεσίες έγιναν επί κυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού. Ούτως ή άλλως πληροφορούμε τους κυβερνώντες ότι είναι κυβέρνηση εδώ και 8 χρόνια και έχουν χειριστεί όλα αυτά τα ζητήματα και εάν ήθελαν θα μπορούσαν να λάβουν μέτρα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη

Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε γυναίκα στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας μετά από επίθεση που δέχθηκε από 4 σκύλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE