Ο Άγγλος φορ είπε για τους λόγους που αποχώρησε από το τριφύλλι και γιατί επέλεξε την Αυστραλία.
Όπως υπογράμμισε, ήθελε να έχει κοντά του την οικογένεια του, ενώ μετακόμισε στην Αυστραλία γιατί είπε στον ατζέντη του να βρει μια ομάδα εκεί, όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με τους πράσινους, θεωρώντας πως είναι ο ιδανικός προορισμός.
Οι τοποθετήσεις του:
Για τους λόγους που αποχώρησε από την Ομόνοια: «Είχε να κάνει με την οικογένεια. Πέρασα τρία χρόνια μαζί τους και ένα χωρίς αυτούς στην Κύπρο. Ήταν ο δυσκολότερος μου χρόνος στην Ομόνοια παρόλο που τερματίσαμε στην κορυφή και πήραμε θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ψυχολογικά ήταν δύσκολο να μην έχω συνέχεια δίπλα μου την γυναίκα και τα παιδιά μου».
Για τον λόγο που επέλεξε την Αυστραλία: «Πριν δυο χρόνια πήγαμε ταξίδι στην Αυστραλία για να επισκεφθούμε τον γαμπρό μου. Ποτέ δεν θέλαμε να εγκατασταθούμε μόνιμα στην Αγγλία. Είπα στον εαυτό μου ότι είναι το ιδανικό μέρος. Το ίδιο ένιωσε και η σύζυγός μου. Περάσαμε εκεί δύο βδομάδες και την λατρέψαμε. Είπα στον ατζέντη μου να κοιτάξει για μια ομάδα εκεί για όταν τελειώσει το συμβόλαιο με την Ομόνοια. Πέρσι τον Ιανουάριο πήρα ένα τηλεφώνημα από δυο πρώην συμπαίκτες μου, οι οποίοι μου είπαν να πάω εκεί να ενταχθώ σε μια νέα ομάδα που θα είναι έτοιμη για τη σεζόν 2020-21. Τους είπα ότι θα το ήθελα πολύ αλλά ότι είναι νωρίς γιατί είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια και πραγματικά το απολάμβανα στην Κύπρο. Είχαμε μια εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικούς προπονητές, εξαιρετικό τεχνικό διευθυντή και ο κόσμος ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου. Όμως, μου έλειπε η οικογένειά μου. Μετακινηθήκαμε πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στο ποδόσφαιρο και ήρθε η ώρα να το διευθετήσουμε. Θέλουμε να εγκατασταθούμε στην Αυστραλία, οπότε θα μείνουμε για μερικά χρόνια και θα δούμε πώς θα πάει. Η γυναίκα μου ξεκινά μια νέα επιχείρηση εδώ και αυτό είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα. Έχουμε βρει νέα σχολεία. Θα είναι μια μεγάλη προ-σεζόν για μένα, αλλά θα είμαι έτοιμος να παίξω και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γι΄ αυτό γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφυγα από την Ομόνοια και δεν έχω κλωτσήσει μπάλα».
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com