Γιουβέντους – Νάπολι: Ραντεβού στις 20 Ιανουαρίου για το ιταλικό Σούπερ Καπ!

Γιουβέντους – Νάπολι: Ραντεβού στις 20 Ιανουαρίου για το ιταλικό Σούπερ Καπ!

Το ιταλικό Σούπερ Καπ επιστρέφει σε εγχώριο έδαφος, με Γιουβέντους και Νάπολι να δίνουν ραντεβού για τις 20 Ιανουαρίου στη Ρέτζιο Εμίλια.

Μετά και τα όσα συνέβησαν τον περασμένο Οκτώβριο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι, για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ και κατακυρώθηκε στα χαρτιά υπέρ των Μπιανκονέρι (3-0), η «μονομαχία» τους στο Σούπερ Καπ αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πρόκειται να δοθεί στις 20 Ιανουαρίου σε ιταλικό έδαφος, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομοσπονδία.

Η πρωταθλήτρια του «πρωτάρη» σε τελικούς, Αντρέα Πίρλο θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο του Τζενάρο Γκατούζο, η οποία είχε κατατροπώσει τη Γηραιά Κυρία επί Μαουρίτσιο Σάρι στον τελικό τον περασμένο Ιούνιο. Το ματς θα διεξαχθεί στη Ρέτζιο Εμίλια και το «Mapei Stadium», γήπεδο της Σασουόλο και έδρα της Αταλάντα στο Champions League, επιστρέφοντας στην Ιταλία μετά από δύο σερί χρονιές στη Σαουδική Αραβία και για μόλις 4η φορά την τελευταία δεκαετία (Κίνα και Κατάρ οι υπόλοιποι έξι τελικοί).

Αυτή θα είναι η 3η κόντρα τους στον θεσμό τα τελευταία χρόνια, με τους Μπιανκονέρι να αναδεικνύονται νικητές το 2012 (4-2 στην παράταση) και τους Παρτενοπέι να παίρνουν εκδίκηση το 2017 στα πέναλτι (2-2 κ.α., 6-5 πεν.).

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Γιουβέντους – Νάπολι: Ραντεβού στις 20 Ιανουαρίου για το ιταλικό Σούπερ Καπ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE