Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα στο ντέρμπι με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα στο ντέρμπι με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα θα πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει μαζί του όλου τους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στις 19:30 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τους… πράσινους να ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους. Μετά την προπόνηση ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή που θα βρεθεί στο Φάληρο.

Αναλυτικά την αποστολή των… πρασίνων για το μεγάλο ντέρμπι αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπολος, Χριστογεώργος, Χουανκάρ. Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

 

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα στο ντέρμπι με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.