Aς είναι αυτή η νέα… αρχή για Ζαχίντ

Aς είναι αυτή η νέα… αρχή για Ζαχίντ

Ο Γκίας Ζαχίντ, στην κλήση του στην Εθνική Νορβηγίας, απέναντι στην Αυστρία, έκανε καλό παιχνίδι, πέτυχε γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε την πρόκριση η ομάδα του.

Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ πάντως, είδαν με ικανοποίηση τον μεσοεπιθετικό της ομάδας να σκοράρει στην επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, γνωρίζοντας πως αυτό το γκολ θα του αλλάξει την ψυχολογία και θα του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο πολιτογραφημένος Νορβηγός, είναι ένας παίκτης βαρόμετρο και η εικόνα του ΑΠΟΕΛ εξαρτάται από την απόδοση του.

Ο Μικ Μακάρθι, γνωρίζει καλά πως ο Ζαχίντ μπορεί να κάνει τη διαφορά και ελπίζει πως το τέρμα του με την Εθνική Νορβηγίας ενάντια στην Αυστρία, θα τον βοηθήσει και στις εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ.

Ουσιαστικά, άπαντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, ελπίζουν πως θα κάνει μια νέα αρχή ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Θ.Δ. 

The post Aς είναι αυτή η νέα… αρχή για Ζαχίντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE