Θετική εξέλιξη με Σακέτι στην προπόνηση του Απόλλωνα (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Θετική εξέλιξη με Σακέτι στην προπόνηση του Απόλλωνα (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

O Aπόλλωνας ενημερώνει για τα νέα της προπόνησης ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μέσα ο Σακέτι ο οποίος  αυξάνει τις πιθανότητες του για να βρεθεί στην αποστολή των κυανολεύκων.

Αναλυτικά: 

«Εντατικοποιείται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (22/11) με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Αρένα.

Το τεχνικό επιτελείο είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ενσωμάτωση του Εστεμπάν Σακέτι σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και παράλληλα να αυξάνει τις πιθανότητες του για συμπερίληψη του στην αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής.

Αντίθετα, εντατικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Βάλεντιν Ρομπέρζ ο οποίος σιγά σιγά επιστρέφει στο επιθυμητό επίπεδο.

Το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης συνέχισε ο Ντάνιελ Λάρσον.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται με προπόνηση το Σάββατο (21/11).

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο»

The post Θετική εξέλιξη με Σακέτι στην προπόνηση του Απόλλωνα (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE