Το μήνυμα Ν. Ανδρέου και το σχόλιο του Σπυριδάκη

Το μήνυμα Ν. Ανδρέου και το σχόλιο του Σπυριδάκη

Η Δόξα βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο της παραμονής, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον Οθέλλο, ωστόσο ο Νίκος Ανδρέου τόνισε πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτε.

«Ήταν ένα παιχνίδι για τους φιλάθλους. Όσοι το είδαν, το ευχαριστήθηκαν. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη ο Οθέλλος ήταν καλύτερος αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ισοφαρίσαμε. Πάμε προσγειωμένα στο επόμενο παιχνίδι, ακόμη δεν κρίθηκε η διαβάθμιση», ήταν το σχόλιο του.

Από την άλλη, ο Γιώργος Σπυριδάκης, στενός συνεργάτης του Κώστα Σακκά (ήταν τιμωρημένος) σχολίασε πως «ότι και να γίνει, πάλι τον Οθέλλο θα αγαπάμε».

Πρόσθεσε πως το αποτέλεσμα είναι λυπηρό, αφού μοναδικός στόχος είναι η νίκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Οθέλλου που κατέθεσαν ψυχή και τα έδωσαν  όλα. Έδωσε συγχαρητήρια στην Δόξα για την παραμονή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.