Δούλεψε… ΤΖΑΜΠΑ στον Προμαχώνα!

Δούλεψε… ΤΖΑΜΠΑ στον Προμαχώνα!

Από την απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Πετράκης, για την οικονομική συμβολή του στην “απελευθέρωση” του από τον Ολυμπιακό, συμπεράναμε ότι για 4,5 μήνες δούλεψε τζάμπα (μούχτιν στην Κυπριακή αργκό). 

Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος, δεν ήθελε να τηρηθεί ότι προέβλεπε η ρήτρα εξόδου, στο συμβόλαιο που είχε με ην ομάδα της Λευκωσίας.

Ανάφερε χαρακτηριστικά ο Κρητικός τεχνικός.

Στην ουσία, μέσα από αυτή την διαδικασία εμείς εκεί δουλέψαμε κι αυτά που πήραμε τα επιστρέψαμε”.

The post Δούλεψε… ΤΖΑΜΠΑ στον Προμαχώνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE