Αποκλειστική δήλωση στο themaonline: Ο μεγάλος φόβος του Μαϊσουράτζε!

Αποκλειστική δήλωση στο themaonline: Ο μεγάλος φόβος του Μαϊσουράτζε!

Η ιστοσελίδα μας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Ερμή άδραξε την ευκαιρία και συνομίλησε με το μέσο της «Κυρίας» Ιράκλι Μαϊσουράτζε. Ο Γεωργιανός μέσος σχολίασε τον τραυματισμό του ενώ μας εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο του φόβο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιράκλι Μαϊσουράτζε έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 88’  και την θέση του πήρε ο Κυριάκου.

«Είναι φουσκωμένο το πόδι μου. Νιώθω κάποιες ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο και ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι αλλά καλύτερα είναι να περιμένουμε τις εξετάσεις για να μάθουμε το μέγεθος του προβλήματος. Οι πόνοι που νιώθω είναι κάπως περίεργοι όμως πρέπει να περιμένουμε και να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά βάζοντας συναγερμό στις τάξεις του συλλόγου.  

Εάν ο φόβος του επαληθευτεί και έχει υποστεί μεγάλη ζημιά θα εξαρτηθεί από το πόρισμα των εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων όπου θα περάσει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.