Δύο στα δύο με σπουδαίες νίκες (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δύο στα δύο με σπουδαίες νίκες (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια Esports ενημερώνει…

«Δύο παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου έδωσε χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports. Αρχικά αντιμετώπισε την Ανόρθωση εκτός έδρας και τη συνέτριψε με 0-4! Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ο Χρίστος Λαζάρου που σκόραρε τέσσερις φορές, στο 9ο λεπτό, στο 45ο, στο 51ο και στο 89ο λεπτό αντίστοιχα.

Στο δεύτερο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχθηκε τον Άρη Θεσσαλονίκης και το κέρδισε και αυτό! Αυτή τη φορά με 1-0 χάρη στο γκολ του Αλέξανδρου Γιατσάι στο 37ο λεπτό του αγώνα. Έτσι, μετά τη συμπλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της με 6 βαθμούς.

Επόμενες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Δευτέρα απέναντι στη Battlenet Pireas εντός έδρας (23:00) και τον Απόλλων Λεμεσού εκτός έδρας (23:00).

The post Δύο στα δύο με σπουδαίες νίκες (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE