Η θέση Χαμπουλλά για την περίφημη συμφωνία κυρίων – «Αν ισχύει ο λόγος του ανθρώπου…»

Η θέση Χαμπουλλά για την περίφημη συμφωνία κυρίων – «Αν ισχύει ο λόγος  του ανθρώπου…»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR», και είπε για τη συμφωνία κυρίων και αν πρέπει να αποζημιώσει η ομάδα του την ΑΕΚ και την ΑΕΛ.

H αναφορά του:

«Αν ισχύει ο λόγος του ανθρώπου ισχύει και η συμφωνία που έγινε. Κάτσαμε σε στρογγυλή τράπεζα και ρωτηθήκαμε αν συμφωνούμε να αποζημιώσουμε αυτούς που δεν θα παν Ευρώπη. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος γιατί πρώτα απ’ όλα έλεγα πως έπρεπε να παίξουμε και πως δεν πρόκειται να δώσω λεφτά ακόμη και αν δεν παίξουμε. Δεν υπέγραψαν κάτι αλλά συμφώνησαν πως θα αποζημιώσουν τον κύριο Καραπατάκη και τον κύριο Σοφοκλέους».

The post Η θέση Χαμπουλλά για την περίφημη συμφωνία κυρίων – «Αν ισχύει ο λόγος του ανθρώπου…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE