ΧΑΜΟΣ στα αποδυτήρια της Κολομβίας με πρωταγωνιστή τον Χάμες – Ήρθε στα χέρια με δύο συμπαίκτες του!

ΧΑΜΟΣ στα αποδυτήρια της Κολομβίας με πρωταγωνιστή τον Χάμες – Ήρθε στα χέρια με δύο συμπαίκτες του!

Η ταπεινωτική ήττα με 6-1 από το Εκουαδόρ προκάλεσε έντονα σκηνικά στα αποδυτήρια της εθνικής Κολομβίας, με τον Χάμες Ροντρίγκες να έρχεται στα χέρια με δύο συμπαίκτες του.

Τα απόνερα της πιο βαριάς ήττας στην ιστορία της εθνικής Κολομβίας τα τελευταία 40 χρόνια εμφανίστηκαν αμέσως μετά τη λήξη του ματς στο Εκουαδόρ, με τρεις εκπροσώπους του Νησιού σε συλλογικό επίπεδο να πρωταγωνιστούν σε άγριο «τσαμπουκά» στα αποδυτήρια.

Ο λόγος για τον Χάμες Ροντρίγκες, τον Ντάβινσον Σάντσες και τον Τζέφερσον Λέρμα της Μπόρνμουθ, οι οποίοι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ήρθαν στα χέρια, με τον ένα από τους παίκτες να αναφέρεται πως έπιασε τον άλλον από τον λαιμό.

Ο λόγος που τα πνεύματα οξύνθηκαν φέρεται να είναι η ειδική μεταχείριση που λαμβάνει ο σταρ της Έβερτον από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κάρλος Κεϊρόζ, αν και ο ίδιος ο Χάμες έχει τα δικά του παράπονα προς τον Πορτογάλο coach επειδή του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ουρουγουάη.

Με τη δεδομένα έκρυθμη κατάσταση στο εσωτερικό των Τρικολόρ της Λατινικής Αμερικής, έχει προκύψει αναμενόμενα και θέμα προπονητή, αφού ο Κεϊρόζ δείχνει να χάνει για τα καλά τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Κι όλα αυτά, εν μέσω προκριματικών για το Μουντιάλ κι ενόψει του Κόπα Αμέρικα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post ΧΑΜΟΣ στα αποδυτήρια της Κολομβίας με πρωταγωνιστή τον Χάμες – Ήρθε στα χέρια με δύο συμπαίκτες του! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE