«ΜΠΑΧΑΛΟ» στην Άρσεναλ: Ο Νταβίντ Λουίζ έριξε γροθιά στον Θεμπάγιος στην προπόνηση!

«ΜΠΑΧΑΛΟ» στην Άρσεναλ: Ο Νταβίντ Λουίζ έριξε γροθιά στον Θεμπάγιος στην προπόνηση!

Πρωταγωνιστές σε θερμόαιμο επεισόδιο κατά την προπόνηση της Άρσεναλ ήταν οι Νταβίντ Λουίζ και Ντάνι Θεμπάγιος, με το «Athletic» να αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ τού έριξε μπουνιά στη μύτη.

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στην προπόνηση της Άρσεναλ, ανάμεσα στους Νταβίντ Λουίζ και Ντάνι Θεμπάγιος.

Όπως αποκάλυψε το έγκυρο «Athletic», οι δύο παίκτες των Κανονιέρηδων ήρθαν στα χέρια την περασμένη Παρασκευή (13/11), με τον Βραζιλιάνο στόπερ να γρονθοκοπεί τον Ισπανό χαφ στη μύτη, προκαλώντας του, μάλιστα, αιμορραγία.

Η ένταση εκτονώθηκε τις επόμενες μέρες και την προηγούμενη Τρίτη (17/11), οι δύο παίκτες φέρεται να έδωσαν τα χέρια και να απολογήθηκαν για το ατυχές συμβάν και πλέον, ο Μίκελ Αρτέτα περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να μετατρέψουν το θερμόαιμο επεισόδιο σε μαχητικό πνεύμα, ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «ΜΠΑΧΑΛΟ» στην Άρσεναλ: Ο Νταβίντ Λουίζ έριξε γροθιά στον Θεμπάγιος στην προπόνηση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE