ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο - Παραβίασε το διάταγμα

ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο - Παραβίασε το διάταγμα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου εκδικάστηκε υπόθεση που αφορά ηλικιωμένο για έξοδο χωρίς εξουσιοδότηση κατά την περίοδο του πρώτου κύματος του COVID- 19.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, που ερωτήθηκε σχετικά, πρόκειται για ηλικιωμένο ηλικίας 81 ετών , Ελληνοκύπριο.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως ο 81χρονος στις 25.3.20 στις 09:00 το πρωί ανεκόπη από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου να οδηγεί όχημα χωρίς να έχει άδεια και εξουσιοδότηση για διακίνηση με γραπτό μήνυμα.

Σήμερα ο 81χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου  αφού  είχε καταγγελθεί για μη καταβολή του προστίμου. 

Το Δικαστήριο  κάλεσε τον 81χρονο να υπογράψει εγγύηση ύψους 500 ευρώ για να τηρεί τους νόμους και κατέβαλε δικαστικά έξοδα ύψους 15 ευρώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE