ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο - Παραβίασε το διάταγμα

ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο - Παραβίασε το διάταγμα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου εκδικάστηκε υπόθεση που αφορά ηλικιωμένο για έξοδο χωρίς εξουσιοδότηση κατά την περίοδο του πρώτου κύματος του COVID- 19.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, που ερωτήθηκε σχετικά, πρόκειται για ηλικιωμένο ηλικίας 81 ετών , Ελληνοκύπριο.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως ο 81χρονος στις 25.3.20 στις 09:00 το πρωί ανεκόπη από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου να οδηγεί όχημα χωρίς να έχει άδεια και εξουσιοδότηση για διακίνηση με γραπτό μήνυμα.

Σήμερα ο 81χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου  αφού  είχε καταγγελθεί για μη καταβολή του προστίμου. 

Το Δικαστήριο  κάλεσε τον 81χρονο να υπογράψει εγγύηση ύψους 500 ευρώ για να τηρεί τους νόμους και κατέβαλε δικαστικά έξοδα ύψους 15 ευρώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE