Στη Βραζιλία μετέφεραν το κινεζικό εμβόλιο οι Τουρκικές Αερογραμμές

Στη Βραζιλία μετέφεραν το κινεζικό εμβόλιο οι Τουρκικές Αερογραμμές

Στη Βραζιλία μετέφεραν οι Τουρκικές Αερογραμμές το κινεζικό εμβόλιο, ενώ η τουρκική αερομεταφορική εταιρεία έχει αναλάβει να το μεταφέρει με ειδικές πτήσεις φορτηγών - αεροσκαφών σε διάφορες χώρες του κόσμου.

 

Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι οι Τουρκικές Αερογραμμές έχουν πιστοποιητικό μεταφοράς υπό τις πιο ιδανικές και προστατευμένες συνθήκες για εμβόλια. Η πρώτη μεταφορά 7 κοντέινερ εμβολίων πραγματοποιήθηκε με πτήση από το Πεκίνο στο Σάο Πάολο μέσω Κωσνταντινούπολης χωρίς προβλήματα, προστίθεται.

Οι Τουρκικές Αερογραμμές ήδη μεταφέρουν φάρμακα σε Βομβάη, Βρυξέλλες, Κωνσταντινούπολη, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι, Λονδίνο και Άμπστερντάμ.

Ο γενικός διευθυντής φορτηγών-αεροσκαφών της εταιρείας, Τουρχάν Οζέν, δήλωσε ότι τα αεροσκάφη διαθέτουν χώρους αποθήκευσης ελεγχόμενης θερμοκρασίας από -20 έως -25 βαθμών, ειδικά κοντέινερ και ειδικά θερμικά δοχεία. “Είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε τα εμβόλια σε όλο τον κόσμο”, ανέφερε.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.