ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΕΓΧΟΙ: «Έχουν συμμορφωθεί οι πολίτες» - Σημαντική μείωση τροχαίας κίνησης στους δρόμους

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΕΓΧΟΙ: «Έχουν συμμορφωθεί οι πολίτες» - Σημαντική μείωση τροχαίας κίνησης στους δρόμους

Σημαντική μείωση έχει σημειωθεί σήμερα Πέμπτη 19/11 στην τροχαία κίνηση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιαννάκη Γεωργίου μας ανάφερε ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται ομαλά. Μάλιστα, μας τόνισε ότι οι πολίτες έχουν συμμορφωθεί και δεν υπάρχουν αντιδράσεις, ούτε προκαλείτε κάποιο πρόβλημα στους δρόμους.

Η χαμηλή τροχαία κίνηση πιθανόν να οφείλεται και στο ότι οι πολίτες σπεύδουν να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού στα διάφορα σημεία που έχουν στηθεί Παγκύπρια, αποφεύγοντας την μετακίνηση από τη μία πόλη σε άλλη. 

Μάλιστα, η αναμονή αποτελεσμάτων δυσχεραίνει τη μετακίνηση τους, αφού χρειάζονται τα απαραίτητα έγγραφα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE