ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 15χρονος οδηγός 'πιάστηκε' να οδηγά με φίλο του - 'Φορτωμένοι' παρανομίες

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 15χρονος οδηγός 'πιάστηκε' να οδηγά με φίλο του - 'Φορτωμένοι' παρανομίες

Μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν γύρω στις 2.50 μ.μ. χθες Τετάρτη (18/11) σε δρόμο στην επαρχία Αμμοχώστου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 15χρονος έχοντας ως συνοδηγό συνομήλικο του και οι δύο από την επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκαν μία συσκευή εκπαίδευσης σκύλων κυνηγιού που αναπαράγει κρότο, εντός της οποίας υπήρχε χρησιμοποιημένο καψούλι, ένα μαχαίρι που καταλήγει σε μυτερή άκρη μήκους 9 εκατοστών, εξήντα πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και μία συσκευή που πιστεύεται ότι αναπαράγει μιμητικές φωνές άγριων πτηνών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου κατηγορήθηκε στην παρουσία του πατέρα του και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι, οι δύο 15χρονοι καταγγέλθηκαν εξωδίκως βάσει του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου αφού δεν έφεραν προστατευτικές μάσκες.

O Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE