Μια ανάσα από την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις βρίσκεται η Τσέλσι και όλα δείχνουν πως τον Γενάρη ο παίκτης θα ντυθεί στα Μπλε.
Ο Φρανκ Λάμπαρντ εισηγήθηκε την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις και πιέζει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ετσι, η Τσέλσι «τρέχει» για το deal και βρίσκεται στις τελικές επαφές με τη Γουέστ Χαμ. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 50 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τα τα βρετανικά ΜΜΕ οι Λονδρέζοι έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του νεαρού αμυντικού μέσου για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές στα πέντε εκατ. ευρώ. Ο Ράις έκανε εξαιρετική περσινή σεζόν (38 ματς – 1 γκολ/ 3 ασίστ) και θεωρείται ο καλύτερος U-21 νεαρός μέσος της Premier League.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.