Παρελθόν από τις Ιατρικές Υπηρεσίες η Ελισάβετ Κωνσταντίνου - Άμεση η αντικατάστασή της

Παρελθόν από τις Ιατρικές Υπηρεσίες η Ελισάβετ Κωνσταντίνου - Άμεση η αντικατάστασή της

Στην απομάκρυνση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου, από τη θέση της Διευθύντριας των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, προχώρησε η Κυβέρνηση.

Το κενό, που προέκυψε από τη μετακίνηση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου θα καλύψει η Όλγα Καλακούτα, πρώτη Λειτουργός Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

«Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο, η διαδικασία έχει γίνει στα πλαίσια των αποσπάσεων περί δημόσιας υπηρεσίας», ήταν η απάντηση του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το θέμα.

Το τελευταίο διάστημα στον χώρο της δημόσιας υγείας επικρατούσε έντονη φημολογία για απομάκρυνση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου από την υπηρεσία, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα (18/11). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE