ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, πέντε βαθμών ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες, καταδίκασε σήμερα Τετάρτη (18/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, 51χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.


Το τροχαίο είχε συμβεί στις 18 Ιουλίου, 2017, γύρω στις 8 το πρωί, όπου ενώ ο 51χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αλεξανδρείας στη Λεμεσό, παρέσυρε και τραυμάτισε 83χρονο πεζό. Ο 83χρονος Σολωμός Μιχαήλ, είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου την ίδια ημέρα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE