Επιτέθηκαν σε τροχονόμο που προσπαθεί να «φέρει το νου» του ακόμα! Του πήραν πηλήκιο και ασύρματο! Λήστεψαν και πολίτη – Άνω κάτω τα Εξάρχεια σήμερα

Επιτέθηκαν σε τροχονόμο που προσπαθεί να «φέρει το νου» του ακόμα! Του πήραν πηλήκιο και ασύρματο! Λήστεψαν και πολίτη – Άνω κάτω τα Εξάρχεια σήμερα

​Επίθεση από τρεις αγνώστους δέχθηκε σήμερα ένας τροχονόμος που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην συμβολή των οδών Σόλωνος και Μπενάκη.

Οι άγνωστοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του πήραν τον υπηρεσιακό του ασύρματο και το πηλήκιό του και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο μες στη μέση του δρόμου.

Δεν είχε περάσει ούτε μία ώρα από το περιστατικό αυτό, όταν πάλι τρία άτομα (προφανώς τα ίδια), χρησιμοποιώντας τον ασύρματο και το πηλήκιο του τροχονόμου, σταμάτησαν το αυτοκίνητο ενός πολίτη, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τον απείλησαν και του άρπαξαν 100 ευρώ.

Μέχρι στιγμής η ελληνική αστυνομία έχει κάνει 14 προσαγωγές. 

Επιτέθηκαν σε τροχονόμο στα Εξάρχεια: Του πήραν το πηλήκιο και τον ασύρματο και λήστεψαν πολίτη

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE