Πλάνα από την προετοιμασία της Πάφος FC και το νέο γυμναστήριο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πλάνα από την προετοιμασία της Πάφος FC και το νέο γυμναστήριο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Πάφου για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΕΝΠ (23/11), με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει φωτογραφίες από τη σημερινή (18/11) προπόνηση.

Παράλληλα, σε άλλη ανάρτηση δημοσιεύτηκε βίντεο με πλάνα από το νέο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο της Πάφος FC στο Προπονητικό Κέντρο «Νάσος Κωνσταντίνου».

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

The post Πλάνα από την προετοιμασία της Πάφος FC και το νέο γυμναστήριο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.