ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχεδόν 600 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχεδόν 600 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Ξανά κοντά στους 600 σκαρφάλωσε ο ημερήσιος απολογισμός των θυμάτων του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας που ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ της Τρίτης, το προηγούμενο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 598 θάνατοι φορέων του ιού που κατέληξαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Συνολικά πλέον τα θύματα της πανδημίας στη χώρα ανέρχονται επισήμως σε 52.745.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 20.051 και συνολικά έφτασαν τα 1.410.732.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται 15.830 φορείς του ιού, εκ των οποίων οι 1.391 σε αναπνευστήρα. Οι εισαγωγές του 24ώρου ανήλθαν σε 1.601.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE