Εθνικός Άχνας - Νέα Σαλαμίνα 2-1

Εθνικός Άχνας - Νέα Σαλαμίνα 2-1

Πρώτη νίκη του Εθνικού επί της Νέας Σαλαμίνας. Νίκη που την ξεπερνά στην βαθμολογία.

 

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ:

84’  ΓΚΟΛ 2-1: Η Νέα Σαλαμίνα με μια κόντρα αντεπίθεση μειώνει με τον Πεδρίτο. 

 

49’ Καλή ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Πεδρίτο. 

48’ Δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο. Ο Λοίζου απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

46 Διπλή αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα. Βλέποντας την ομάδα του να έχει αρκετά προβλήματα στο α’ μέρος ο Νίκος Παναγιώτου ρίχνει στο ματς του Παπάβα και Πεδρίτο.

ΤΕΛΟΣ Α΄ ΜΕΡΟΥΣ: 

22’ ΓΚΟΛ 2-0: Ωραίος συνδυασμός των παιχτών του Εθνικού με τελικό αποδέκτη τον Μπέλφορτ με συρτό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. 

 

17’ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Εθνικός μετουσιώνει την υπεροχή του με γκολ. Ο Πιτσέλι έκανε την φαλτσαριστή σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον Στράους και ο Ατάντα με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.   

16’ Δυνατό σουτ του Στόλερ στην κίνηση ο Στράους σε ετοιμότητα διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

3’ Δοκάρι για τον Εθνικό με τον Πιντέλι. Ο Βραζιλιάνος βρήκε χώρο, έκανε το σουτ, και η μπάλα κτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Στράους.  

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Λοΐζου, Φραγκέσκου, Πιντσέλι, Ταλ, Γιαγκουδάκης, Βάλντο, Ζουνίνιο, Μπέλφορτ, Χατζηβασίλης, Ατάντα, Στόλερ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στράους, Αουρέλιο, Λεόν, Εζέ, Κυριάκου, Κούσουλος, Λαμπρόπουλος, Βιλέλα, Γκράιμς, Τσιγκουΐνι, Μορίς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λοΐζος Παναγιώτου               
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχάλης Τσέντης / Δώρος Τούρος

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΛ 36
2. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ  30
3. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 29
4. ΔΟΞΑ 26
5. ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 25
6. ΟΘΕΛΛΟΣ  20

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.