ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 46 θετικά δείγματα έβγαλαν τα rapid tests- Αναλυτικά σε κάθε πόλη

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 46 θετικά δείγματα έβγαλαν τα rapid tests- Αναλυτικά σε κάθε πόλη

Αποτελέσματα εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας την Τρίτη 17/11.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι με στόχο να υπάρξει γρήγορη ένδειξη για πιθανά θετικά περιστατικά κορωνοϊού στην κοινότητα και για να υπάρξει έγκαιρη λήψη αποφάσεων εάν εντοπιστούν εστίες επιμόλυνσης σε συγκεκριμένες περιοχές, διενεργεί πρόγραμμα δωρεάν εργαστηριακού ελέγχου στον γενικό πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο rapid test αντιγόνου.

Το πρόγραμμα που άρχισε τη Δευτέρα 16/11 θα έχει διάρκεια 10 ημερών και μέσω αυτού θα εξεταστούν περίπου 50,000 πολίτες.

Συγκεκριμένα, σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2020, διενεργήθηκαν συνολικά 2,698 rapid tests από τις 11 κινητές μονάδες δειγματοληψίας, από τα οποία προέκυψαν 46 θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, τα rapid tests που έγιναν ανά περιοχή, καθώς και τα θετικά που προέκυψαν, παρουσιάζονται στον πιο κάτω πίνακα:

Υπενθυμίζεται ότι τα άτομα που είχαν θετικό αποτέλεσμα με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, ενημερώθηκαν και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι την επαλήθευση του αποτελέσματος με τη μέθοδο της μοριακής εξέτασης (PCRtest).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE