Περιορισμους στην κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Περιορισμους στην κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Νέους περιορισμούς στην κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα, λόγω πανδημίας, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι θα απαγορεύεται η κυκλοφορία πέραν των ωρών 10.00 και 20.00, με τρόπο που δεν θα διακοπούν οι αλυσίδες προμήθειας και παραγωγής.


Μεταξύ 10.00 και 20.00 θα λειτουργούν εμπορικά κέντρα, αγορές, κομμωτήρια και εστιατόρια, ωστόσο τα εστιατόρια θα μπορούν να παρέχουν μόνο υπηρεσίες take away. Τα σινεμά θα είναι κλειστά μέχρι τέλος του έτους. Τα ωράρια εργασίας θα διευθετηθούν με τρόπο ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι καφετέριες για κάποιο διάστημα θα μείνουν κλειστές. Όλοι οι αθλητικοί αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές. Θα συνεχιστεί η απαγόρευση καπνίσματος στους δρόμους και στους δημόσιους χώρους. 

Ανακοίνωσε επίσης ότι η εκπαίδευση μέσω διαδικτύου θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους. Περιορισμοί στην κυκλοφορία εφαρμόζονται και σε άτομα άνω των 65 και νέους κάτω των 20.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE