Χαιρετίζει τη μεταστέγαση Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Μεταφορών το ΕΒΕ Λευκωσίας

Χαιρετίζει τη μεταστέγαση Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Μεταφορών το ΕΒΕ Λευκωσίας

Με ικανοποίηση χαιρετίζει τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Νουρή για μεταφορά και στέγαση των Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης καθώς και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και άλλων Υπηρεσιών στον χώρο της Αρχιγραμματείας, το ΕΒΕ Λευκωσίας.

Η μετακίνηση των Υπουργείων στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι σημαντική, καθώς «η παλαιότερη μεταφορά πολλών κρατικών υπηρεσιών εκτός του κέντρου, παραβίαζε τις πρόνοιες του Τοπικού Σχεδίου της Λευκωσίας. Το γεγονός αυτό επιδρούσε για πολλά χρόνια αρνητικά στην εικόνα της Λευκωσίας ως διοικητικού κέντρου της Κύπρου και συνεπώς η εξέλιξη της μεταφοράς των Υπουργείων βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το ΕΒΕ Λευκωσίας εκφράζει τέλος και την ικανοποίησή του «και για τις υπόλοιπες ενέργειες που δρομολογούνται, όπως τα σχέδια για αναβίωση του κέντρου, η περιμετρική επέκταση του γραμμικού πάρκου, η μεταφορά πανεπιστημιακών σχολών και η ανοικοδόμηση εγκαταλελειμμένων οικοδομών».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE