Ο Κύπριος ηθοποιός που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια, λόγω του θεάτρου ;

Ο Κύπριος ηθοποιός που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια, λόγω του θεάτρου ;

DATA[

Μια αποκαλυπτική συνέντευξή έδωσε πρόσφατα ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Σχοινιού. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι λόγω της πανδημίας οι εργασίες της παιδικής σκηνής του Δώρου Κυριακίδη έχουν ανασταλεί με αποτέλεσμα να είναι αυτό το διάστημα κλεισμένος στο σπίτι.

Μιλώντας για τη προσωπική του ζωή, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι ήταν επιλογή του να μην κάνει παντρευτεί και να κάνει παιδιά.  «Ίσως εάν δεν είχα ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, να είχα κάνει παιδιά. Και εάν είχα κάνει παιδιά, σίγουρα θα ήμουν χαζομπαμπάς”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE