ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Ματσάκης έκανε νεκροψία... μέσω facebook -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ματσάκης έκανε νεκροψία... μέσω facebook -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι σουρεαλιστικές καταστάσεις τείνουν να γίνουν συνήθεια και καθημερινότητα ιδιαίτερα από την ημέρα που έκανε την εμφάνιση της η πανδημία στη ζωή μας. 

Όσες λοιπόν φορές και αν νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, καλύτερα να έβαζες λεφτά σε κουμπαρά παρά ν’άνοιγες το στόμα σου. Αν μη τι άλλο θα’χες μαζέψει ένα γερό κομπόδεμα.

Αρκετός ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τοποθετήσεις του -έντονου και ξεχωριστού- Ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη που αφορούν είτε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας, είτε τη διαχείριση της πανδημίας, είτε τη στοχοποίηση συγκεκριμένης μερίδας πολιτών από τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί.

Το τελευταίο ‘επεισόδιο’ όμως ξεπέρασε ίσως κάθε προηγούμενο αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο Μάριος Ματσάκης έκανε... νεκροψία μέσω facebook αφού όπως ο ίδιος παραδέχτηκε σε ανάρτηση του μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (!;) με συγγενείς της 54χρονης θανούσας (;!) απεφάνθη ότι ο θάνατός της δεν προήλθε από κορωνοιό.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top