Η Olivia Palermo φοράει Tommy Hilfiger στα Digital Green Carpet Fashion Awards

Η Olivia Palermo φοράει Tommy Hilfiger  στα Digital Green Carpet  Fashion Awards

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον Όμιλο PVH Corp., ανακοινώνει ότι η entrepreneur και style icon Olivia Palermo φόρεσε TOMMY HILFIGER στα Digital Green Carpet Fashion Awards στο Μιλάνο – ένα event που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά παρουσιάζοντας το πρώτο digital green carpet.

Τα Green Carpet Fashion Awards είναι μια συνεργασία των Eco-Age και Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI), τα οποία έχουν ενώσει εδώ και τρία χρόνια τις δυνάμεις τους προκειμένου να τιμήσουν και να επικοινωνήσουν τα όσα έχουν καταφέρει γύρω από το θέμα της βιωσιμότητας στη μόδα.

Η Olivia Palermo φόρεσε ένα πορτοκαλί φόρεμα με ανοιχτή πλάτη από την Spring 2019 TommyXZendaya capsule collection, που έχει συν-σχεδιαστεί με την global ambassador του brand Zendaya, ενώ είναι εμπνευσμένο από τις γυναίκες ‘70s. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο στο χέρι στην Ινδία, ενώ αρχικά είχε φορεθεί από την Chopra στο Cannes Film Festival το Μάϊο του 2019.

Ο Tommy Hilfiger εργάζεται σκληρά ώστε να μην υπάρχει πια το «στίγμα» του να ξαναφορέσει κανείς το ίδιο look, συνδυάζοντας εκ νέου τα looks προκειμένου να τιμήσει τους πόρους και τη δημιουργικότητα που έφεραν το κάθε ρούχο στο φως. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του φιλόδοξου προγράμματος Make It Possible, τη δέσμευση υπέρ της βιωσιμότητας που έχει κάνει το brand, προκειμένου να δημιουργεί Μόδα Που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμες στην Κύπρο στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

Photo Credit: Johannes Huebl

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE