ΒΙΝΤΕΟ: Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα – «Με λένε κακιά κι ότι καρφώνω»

ΒΙΝΤΕΟ: Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα – «Με λένε κακιά κι ότι καρφώνω»

Αδικημένη νιώθει η Ραμόνα που την έχουν στήσει στον τοίχο στο . Τα σχόλια για όσα άκουσε να αναφέρει η Σοφία Δανέζη για τον Δημήτρη Πυργίδη και το γεγονός ότι του τα ανέφερε, έχει μετατρέψει το κλίμα στο σπίτι προς την ίδια.

Η ίδια έβαλε τα κλάματα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της αναφέροντας: «Δεν περνώ καλά. Με κράτησε ο κόσμος αλλά κράτησε και την Άννα Μαρία και την Σοφία. Ξέρω κόσμο έξω, έχω δουλειές να κάνω, δεν έχω κουμπιά για να μην στενοχωρηθώ. Βγαίνω η κακιά της υπόθεσης. Λες και είμαι η πρώτη που είπε κάτι στον διπλανό του. Οποιοσδήποτε θα έλεγε στον φίλο του κάτι που έχει ακούσει, όπως και η Σοφία θα έλεγε στον Κεχαγιά αν άκουγε κάτι για τον ίδιο γιατί αυτό είναι το σωστό. Με τρώει η αδικία, βγαίνω εγώ η αρνητική κι ότι ψάχνω το δίκιο. Δεν καρφώνω.»

Βέβαια ο Γρηγόρης έμεινε απαθής και ανέφερε ότι μάλλον φοβήθηκε για το τι εικόνα βγάζει προς τα έξω.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE