ΨΗΦΙΣΕ Μπογκτάν Αντόνε ο Τορναρίτης για αντί-Πετράκη! ΤΙΤΛΟΥΧΟΣ με Απόλλωνα…

ΨΗΦΙΣΕ Μπογκτάν Αντόνε ο Τορναρίτης για αντί-Πετράκη! ΤΙΤΛΟΥΧΟΣ με Απόλλωνα…

Ο Μπογκτάν Αντόνε ήταν ένας… τρεχαλατζής, που έπαιζε ως κεντρικός χαφ και σήκωσε πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα το 2006 (το τελευταίο από τα τρία που κατέκτησε η Λεμεσιανή ομάδα), παρέα με τους Λούκας Σόσιν, Κρίστη Θεοφίλου, Σβαλόφσκι και τ’ άλλα παιδιά! 

Από χθες προανήγγειλε ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, ότι αυτός είναι που τον “κέρδισε” περισσότερο απο τους άλλους υποψήφιους για διαδοχή του Γιάννη Πετράκη.

Η τελευταία ομάδα του Αντόνε ήταν η Άστρα, από τον οποία έφυγε πριν ενάμισι μήνα. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην FCSB (πρώην Στεάουα), για μερικά χρόνια δούλεψε ως βοηθός προπονητή στην Άστρα και σε άλλες ομάδες της πατρίδας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το βιογραφικό του 45χρονου τεχνικού

The post ΨΗΦΙΣΕ Μπογκτάν Αντόνε ο Τορναρίτης για αντί-Πετράκη! ΤΙΤΛΟΥΧΟΣ με Απόλλωνα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE