Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Ο λόγος δεν έγινε γνωστός, καθώς σε ερωτήσεις τους, δεν έλαβαν καμία απάντηση. Σύμφωνα με το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, κάποιοι απο τους πολίτες της Πάφου σκέφτονται να μεταβούν Λεμεσό για να κάνουν το τέστ. Παράλληλα, κάποιοι άλλοι φωνάζουν πως θα μεταβούν στις εργασίες τους και σε περίπτωση που τους σταματήσει η αστυνομία, θα εξηγήσουν το συμβάν.
Απο την άλλη, η κυβέρνηση αναφέρει οτι το εργαστήριο στην Πάφο θα άνοίξει κανονικά.
Ωστόσο, η κατάσταση που επικρατεί στην Λεμεσό είναι απερίγραπτη, καθώς σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΡΙΚ, παρότι ο κόσμος φοράει μάσκες, εντούτοις δεν τηρούνται οι αποστάσεις. Η ουρά με τους πεζούς αγγίζει σχεδον χιλιόμετρο και υπάρχει και μια δεύτερη ουρά με αυτοκίνητα.
Οπως ανέφεραν πολίτες, εαν τηρούνταν οι αποστάσεις, η ουρα θα έφτανε απο το χώρο του πρώην Πισσαρίδη παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας (που διενεργούνται τα τεστ), εως και το παλαιό λιμάνι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις