ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μικρή η καθυστέρηση στα σημεία ελέγχου σήμερα - Πόση ώρα περίπου αναμένουν οι εργαζόμενοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μικρή η καθυστέρηση στα σημεία ελέγχου σήμερα - Πόση ώρα περίπου αναμένουν οι εργαζόμενοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά μικρή είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο σήμερα Τρίτη (17/11) το πρωί, μετά την χθεσινή ημέρα όπου οι οδηγοί ανέμεναν αρκετή ώρα.

Σημειώνουμε πως οι έλεγχοι που διενεργούνται αφορούν τα ειδικά διατάγματα που εξέδωσε η Κυβέρνηση για έλεγχο και δειγματοληψία σε συγκεκριμένα σημεία από και προς Λεμεσό και Πάφο, λόγω της μετακίνησης εργαζομένων σε ουσιώδεις επιχειρήσεις. 

Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, μετά τη χθεσινή (16/11) ταλαιπωρία του κοινού, αρκετοί είναι αυτοί που ξεκίνησαν πιο νωρίς για να πάνε στη δουλειά τους.

Μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του Ρικ από το σημείο ελέγχου στην Ακτή του Κυβερνήτη, ο Διευθυντής  του Αρχηγείου Αστυνομίας, Γιαννάκης Γεωργίου, τόνισε πως υπάρχει μια καθυστέρηση γύρω στα 3-4 λεπτά.

Όπως εξήγησε, όσοι δεν έχουν τα κατάλληλα και νομότυπα χαρτιά δεν έχουν το δικαίπωμα να προχωρήσουν και επιστρέφονται. Αλλά δεν γίνονται καταγγελίες σε αυτές τις περιπτώσεις. Ανέφερε ότι χθες έγιναν περίπου 20 επιστροφές, ενώ σήμερα έχουν γίνει ήδη 5-6 επιστροφές ατόμων που δεν έφεραν τα δικαιολογητικά.

Σημειώνουμε πως πέραν από το έντυπο εργοδοτούμενου ή το έγγραφο που αποδεικνύει κάποιο σημαντικό ραντεβού, χρειάζεται και η ταυτότητα.

Πρόσθεσε δε, πως χθες "δόθηκαν οι εντολές (σ.σ. για δειγματοληπτικό έλεγχο τελικά) και από τον Αρχηγό, αναμέναμε όμως και τις οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας". 

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από την έξοδο στην Ακτή του Κυβερνήτη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top