ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας για τεστ εργαζομένων - Πού θα στηθούν και ποιοι θα εξετάζονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας για τεστ εργαζομένων - Πού θα στηθούν και ποιοι θα εξετάζονται

Την αύξηση των σταθμών δειγματοληψίας αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας, ενισχύοντας το πρόγραμμα για τη δειγματοληψία που διενεργείται σε εργαζόμενους που εμπίπτουν στις κατηγορίες εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς την Επαρχία Λεμεσού και Πάφου. 

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο ς ενημερώνει ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αύριο, 17 Νοεμβρίου 2020, στη Επαρχία Λεμεσού, από τις 08: 00 μέχρι τις 14:00, θα λειτουργήσουν οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας, στο χώρο στάθμευσης της πρώην υπεραγοράς Πισσαρίδη (παρά κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας) και στο χώρο στάθμευσης του ποταμού Γερμασόγειας.
 
Η δειγματοληψία στις υπόλοιπες Επαρχίες θα συνεχιστεί αύριο σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE