Η μέρα και η ώρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η μέρα και η ώρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση για συζήτηση οικονομικών θεμάτων αλλά και των συνεπειών που προκύπτουν στο ποδόσφαιρο από την Πανδημία του Covid-19.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρου του ΓΣΠ.

Κάθε Σωματείο δικαιούται να αντιπροσωπευθεί με μέχρι ένα αντιπρόσωπο για σκοπούς υγείας και εφαρμογής  των διαταγμάτων  του  Κράτους, αναφορικά  με τον Covid-19.

Στην αίθουσα κατά την διάρκεια, πριν και μετά την ώρα της συνεδρίας θα ληφθούν μέτρα για να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τα διατάγματα του Κράτους.

Σημειώνεται πως η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, εφόσον δοθεί η συγκατάθεση του Υπουργείου Υγείας από το οποίο η Ομοσπονδία θα ζητήσει σχετική άδεια.

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Η μέρα και η ώρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE