ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι έκαναν οι επτά διεθνείς Ομονοιάτες

Τι έκαναν οι επτά διεθνείς Ομονοιάτες

Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το τι έκαναν με τις Εθνικές τους ομάδες οι επτά διεθνείς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Αναλυτικά:

«Επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έλαβαν μέρος στις υποχρεώσεις της Εθνικής τους ομάδας τις προηγούμενες μέρες.

Εθνική Κύπρου

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή για ένα ημίωρο οι Γιάννης Κούσουλος και Μαρίνος Τζιωνής στη φιλική ήττα της Εθνικής μας με 2-1 από την Ελλάδα στη Ριζούπολη. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έπαιξαν βασικοί στη νίκη σε βάρος του Λουξεμβούργου με 2-1 στο πλαίσιο του Nations League.

Εθνική Ελπίδων

Στο βασικό σχήμα της Εθνικής Ελπίδων για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πορτογαλία βρέθηκε ο Νικόλας Παναγιώτου. Οι Ίβηρες επικράτησαν με 2-1.

Εθνική Ελλάδας

Έπαιξε ως βασικός στον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Εθνική Κύπρου ο Χάρης Μαυρίας και στο 67ο λεπτό αντικαταστήθηκε. Στο αρχικό σχήμα ήταν και στη νίκη επί της Μολδαβίας με 0-2 ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, που ήταν στο πλαίσιο του Nations League.

Εθνική Σλοβακίας

Με γκολ του Ντούρις προκρίθηκε στο EURO 2021 η Σλοβακία! Μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε το νικητήριο τέρμα της χώρας του κόντρα στη Β. Ιρλανδία διαμορφώνοντας στην παράταση το τελικό 2-1, ενώ ο Χούμποτσαν κατέγραψε ενενηντάλεπτο αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ντούρις ήταν βασικός στη νίκη της Σλοβακίας με 1-0 σε βάρος της Σκωτίας για το Nations League.

Εθνική Ουγγαρίας

Ο Άνταμ Λανγκ αγωνίστηκε για 90 λεπτά στον χθεσινοβραδινό αγώνα της χώρας του κόντρα Σερβία για το Nations League. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1».

The post Τι έκαναν οι επτά διεθνείς Ομονοιάτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες: Ψάχνει μόνιμη στέγη ανηλίκων το Υφ. Πρόνοιας - «Έκτακτη ανάγκη» οι στέγες ηλικιωμένων

• Βίντεο που κόβει την ανάσα - Παράτολμος influencer μπήκε σε φωλιά αρκούδας - Η στιγμή που το ζώο τον μυρίζει

• Πως απαντά η Αστυνομία για το βίντεο ξυλοδαρμού ΑμεΑ οπαδού από αστυνομικούς - Υπάρχει παράπονο και θα διερευνηθεί από την ΑΑΔΙΠΑ

• Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

• Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

• Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής – Δείτε βίντεο



ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

Η ηγεσία της ΚΟΠ και ο Πρόεδρος της να αναλάβουν τις ευθύνες τους είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top