«Η Αμμόχωστος ανήκει στα παιδιά και τα εγγόνια μας, όχι σε εσάς κ. Ερντογάν» - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Αμμόχωστος ανήκει στα παιδιά και τα εγγόνια μας, όχι σε εσάς κ. Ερντογάν» -  ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτή είναι η γη μας. Η Αμμόχωστος είναι η πόλη μας. Αυτοί είναι οι δρόμοι μας, τα σπίτια μας, τα σχολεία και οι εκκλησίες μας, ο δικός μας τρόπος ζωής. Η Αμμόχωστος δεν σας ανήκει κ. Ερντογάν» επισημαίνεται στο συγκινητικό βίντεο για την Αμμόχωστο που έφτιαξαν Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες από τα Βαρώσια με αφορμή την προκλητική επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στην νεκρή πόλη.

«Δεν έχετε δικαίωμα να έρχεστε» επισημαίνεται στο υποβλητικό βίντεο με εικόνες της πόλης που μέχρι την εισβολή του Αττίλα το 1974 ήταν ευημερούσα, μοναδική κοινότητα, μία πόλη κόσμημα. «Όμως σκοτώσατε πάλι, βιάσατε πάλι, καταστρέψατε πάλι» αναφέρεται στο βίντεο των πολίτων της Αμμοχώστου.

«Δεν έχετε δικαίωμα να έρχεστε στη γη μας, η Αμμόχωστος δεν σας ανήκει, ανήκει στα παιδιά και στα εγγόνια μας. Κάνατε αρκετό κακό, μείνετε μακριά από την Κύπρο. Σεβαστείτε τα δικαιώματά μας, το δικαίωμά μας να φέρουμε την ειρήνη και την αγάπη και να ξαναχτίσουμε ένα κοινό μέλλον» επισημαίνεται στο βίντεο των προσφύγων της Αμμοχώστου.

«Εδώ δεν είναι μέρος για πικνικ κ. Ερντογάν» είναι η φράση με την οποία κλείνει το βίντεο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που δημιούργησαν οι πρόσφυγες της Αμμοχώστου με αφορμή την προκλητική επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στα Βαρώσια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE