Παιχνίδι θα ΚΑΝΕΙ ο Κίρζης, όποτε αποφασίσει να ΦΥΓΕΙ…

Παιχνίδι θα ΚΑΝΕΙ ο Κίρζης, όποτε αποφασίσει να ΦΥΓΕΙ…

Σε χθεσινή ανάλυση με αφορμή το ενδιαφέρον του Σταύρου Δημοσθένους, για την προεδρία του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα, είχαμε κάνει αναφορά στους μεγαλομετόχους της εταιρίας. 

Κι ότι σε περίπτωση που τεθεί θέμα αποχώρησης του σημερινού προέδρου, ο διάδοχος του θα πρέπει να λάβει το πράσινο φως (διαχείρισης των μετοχών τους) από τους μεγαλομετόχους.

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το ζήτημα, διαπιστώσαμε ότι ο κύριος μεγαλομέτοχος της εταιρίας είναι ο Νίκος Κίρζης. Με τα λεφτά που έβαλε τα τελευταία χρόνια, όπως κι άλλες ανακατατάξεις που σημειώθηκαν, κατέχει ποσοστό κοντά στο 65 τοις εκατό.

Την εποχή που ανέλαβε την προεδρία, το Καλοκαίρι του 2012, κατείχε μικρό ποσοστό, πολύ πιο κάτω από το 10 τοις εκατό.

Το σωματείο του Απόλλωνα, κατέχει ποσοστό 11 τοις εκατό και ο όμιλος παλαιμάχων ποσοστό 5 τοις εκατόν. Διευκρινίζεται ότι οι μετοχές των παλαιμάχων, αποτελούν δωρεά του πρώην προέδρου της εταιρίας Παύλου Αριστοδήμου.

*Πιθανότατα εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η πρόσληψη Γιάννη Πετράκη. Αύριο προγραμματίζεται συνέντευξη τύπου παρουσίασης του από τον Νίκο Κίρζη.

The post Παιχνίδι θα ΚΑΝΕΙ ο Κίρζης, όποτε αποφασίσει να ΦΥΓΕΙ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE