Τρομακτική αλλά πανέμορφη! Δείτε τη μεγαλύτερη γυάλινη διάβαση πεζών στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Τρομακτική αλλά πανέμορφη! Δείτε τη μεγαλύτερη γυάλινη διάβαση πεζών στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Μετά την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών πριν από μόλις ένα χρόνο τον Μάρτιο 2014, η μεγαλύτερη γυάλινη διάβαση πεζών στον κόσμο έχει ανοίξει για το κοινό στο Chongqing, Κίνα, και βρίσκεται στα 2.350 πόδια πάνω από το έδαφος.

Η διάβαση των 5.600.000 δολαρίων που ονομάζεται Yuanduan («στο τέλος από τα σύννεφα»), έχει σχεδιαστεί για να αντέχει μουσώνες έντασης 14 και σεισμούς 8,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

 Μέχρι 200 άτομα μπορούν να χωρέσουν κάθε φορά αλλά το έχουν περιορίσει στα 30 άτομα κάθε φορά, με το ποσό της "βόλτας" να κοστίζει μόλις 60 γιουάν ($ 9,68) και έχει διάρκεια 30 λεπτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.