Πήρε ΓΕΥΣΗ από Κολόσσι ο Πετράκης!

Πήρε ΓΕΥΣΗ από Κολόσσι ο Πετράκης!

Παρά τις πληροφορίες ότι ακόμα δεν είναι τελειωμένη η πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη στον Απόλλωνα, από τον Ολυμπιακό, εμείς μάθαμε ότι σήμερα ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας στο Κολόσσι.

Μαζί του ήταν και ο πρώην τεχνικός διευθυντής των κυανολεύκων Πέτρος Κονναφής.

Η πληροφόρηση που λαμβάνουμε λέει, ότι αύριο ή το αργότερο μεθαύριο ο 61χρονος τεχνικός, θα φορέσει τις φόρμες και θα αρχίσει δουλειά στη νέα του ομάδα.

Όσο για τις πληροφορίες ότι ζητά 100 χιλιάρικα ο Τορναρίτης για να πει «ναι» στην μετακόμιση του Πετράκη στη Λεμεσό, στον Απόλλωνα δεν μπαίνουν στη διαδικασία σχολιασμού τους.

Προφανώς για να τον ξεναγήσουν σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κολόσσι, έκαναν όσα έπρεπε να κάνουν, για να καταστεί διάδοχος του Σωφρόνη Αυγουστή.

The post Πήρε ΓΕΥΣΗ από Κολόσσι ο Πετράκης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE