Μεγάλη κυπριακή ομάδα περίμενε στη γωνία για Σένκεφελντ!

Μεγάλη κυπριακή ομάδα περίμενε στη γωνία για Σένκεφελντ!

Η Ελλαδική εφημερίδα SportDay, συνδέει τον ΑΠΟΕΛ με παίκτη του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν βάλει στο… μάτι τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά περισσότερο ως κεντρικός οπισθοφύλακας για τον Ιανουάριο, αν ναυαγούσαν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος Ολλανδός, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους πράσινους της Αθήνας, ωστόσο, αν δεν τα έβρισκε, τότε ο ΑΠΟΕΛ και η Μακάμπι του Δώνη θα έκαναν κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Το σχετικό απόσπασμα:

«Δύο ομάδες από Κύπρο και Ισραήλ περίμεναν στη… γωνία για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις Σένκεφελντ-Παναθηναϊκού για να κάνουν… κίνηση από τον Ιανουάριο, αν δεν τα έβρισκε. Αυτές ήταν ο ΑΠΟΕΛ (που πήρε το καλοκαίρι τους πρώην «πράσινους» Αποστολάκη, Ανουάρ και επανέφερε τον Ζαχίντ) και η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη, που θα τον ήθελε πάρα πολύ μαζί του στο Τελ Αβίβ».

The post Μεγάλη κυπριακή ομάδα περίμενε στη γωνία για Σένκεφελντ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.